Rakennusautomaatiohuolto

Huollamme asiakkaidemme ilmanvaihtoon ja lämmitykseen liittyviä automatiikanlaitteita nopealla varoitusajalla

Rakennusautomaation huolto

Kiinteistöautomaation huolto- tai vikailmoituksen voi tehdä numeroon 09 6150 0653 tai tekemällä vikailmoituslomakkeen.

Huollamme asiakkaidemme ilmanvaihtoon ja lämmitykseen liittyviä automatiikanlaitteita nopealla varoitusajalla ympärivuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Asiantuntijoillamme on lisenssoitu koulutus Siemens sekä Ouman laitteisiin ja sen lisäksi olemme Systemair Oy:n valtuuttama huoltoliike pääkaupunkiseudulla. Huollamme ja vianselvitämme myös muiden laitevalmistajien säätimet, esim. Fidelix, Computec, Atmostech, Honeywell, Trend, Swegon yms.

Yleisimmät huoltamamme vikatilanteet ovat käyttöveden ja pattereiden lämpötilaongelmat, ilmanvaihdon automaatioviat, sähköviat sekä muut yksittäiset laiteviat esim. lämmityspumput, taajuusmuuttajat, venttiilimoottorit, peltimoottorit, venttiilit tai anturit. 

Laajan tuotevarastomme ansiosta huollot onnistuvat ilman laitteiden toimitusviiveitä jopa samana päivänä. Asennamme lisäksi muun muassa Kolmeksin, Wilon ja Grundforsin lämmityspumput.

Automaatiohuolto pienentää kiinteistön energiakustannuksia

Rakennusautomaatiohuolto tehdään valvomosta etänä, lämmönjakolaitteston tai ilmanvaihtokoneen luona. Etäyhteyden avulla voidaan seurata ja ohjata huollettavana olevan laitteiston toimintoja ja tehdä toimintakokeita.
 
Esim. kiinteistöautomaatiotoimilaitteen virheellinen toiminta voi johtaa venttiilin läpivirtaukseen lämmityspiirissä, jolloin lämpöä menee verkostoon, vaikka venttiili olisi ohjauksen mukaan kiinni.
 
Ilman tarkkaavaista ja huolellista huoltotarkastusta tällaista ei välttämättä havaita ja energiaa menee hukkaan valtavasti, etenkin jos rakennusautomaatio ohjaa myös jäähdytystä, joka puolestaan paikkaa lämmityksen läpivirtausta jäähdyttämällä tiloja.
Miksi valita meidät?

Yli 35 vuoden kokemus rakennusautomaatioista

HELVIS on vastuullinen, tarkka ja rehti yritys sekä takana seisoo asiakaslähtöinen erikoiskoulutettu tiimi. Meillä on tarjota erinomainen hinta-laatusuhde ja asiakas voi luottaa siihen, että teemme sen mitä lupaamme.

kestomenestyjä
tt-sertifikaatti
suomalaista palvelua
Korkein luottoluokitus

Kiitos viestistäsi!

Vastaamme teille mahdollisimman pian.