Energiahanke

Energiansäästö saavutetaan energiahankkeella - vähennät kiinteistön kulutusta ja hiilijalanjälkeä

Kiinteistön energiahanke

Sään kylmetessä ja energiakriisin kolkutellessa ovella, ovat kiinteistön lämmityksessä ja huollossa säästetyt eurot arvokkaita. Nyt kannattaa ottaa tilanne haltuun, sillä nopea ja helposti hallittava ratkaisu energiansäästöön on tarjolla. Energiatehokas kiinteistö on saavutettavissa HELVIS Green energiahankkeella.

Kiinteistöjen tavanomaisesta talotekniikasta löytyy runsaasti energiansäästöpotentiaalia. Taloteknisten järjestelmien modernisointi maksaakin itsensä hyvin nopeasti takaisin energiansäästönä. Energiansäästöä syntyy myös, kun talotekniset järjestelmät, kuten ilmanvaihto ja lämmitys, säädetään toimimaan optimaalisilla asetuksilla.

Energiansäästöä optimoinnilla ja ylläpidolla

Kiinteistöjen tavanomaisesta talotekniikasta löytyy paljon energiansäästöpotentiaalia. Taloteknisten järjestelmien modernisointi maksaakin itsensä hyvin nopeasti takaisin energiansäästönä. Energiansäästöä syntyy myös, kun talotekniset järjestelmät, kuten ilmanvaihto ja lämmitys, säädetään toimimaan optimaalisilla asetuksilla.

Energiahankkeella parannat kiinteistösi energiatehokkuutta. Energiakustannuksesi laskee ja kiinteistön hiilijalanjälki vähenee. Energiahanke voi myös pienentää kiinteistön korjausvelkaa.

Energiahankkeen alkusysäyksenä voi toimia esimerkiksi asiantuntijamme tekemä energiakatselmointi. Voit myös itse tilata hankeselvityksen tai tehdä suoran tarjouspyynnön valmiiksi rajatusta energiahankkeesta.

Energiahankkeen kustannukset maksetaan toteutuneilla säästöillä

HELVIS toteuttaa energiatehokkuustoimenpiteet asiakkaalle kokonaistoimituksena. Kokonaistoimitukseen voi sisältyä palveluntarjoajan hankkima rahoitus, mutta asiakas voi halutessaan itse huolehtia rahoituksesta. Asiakas voi saada hankkeeseen valtion investointitukea.

HELVIS takaa syntyvät säästöt sekä todentaa säästöt ja tarvittavilta osin muut asetetut tavoitteet, esimerkiksi rakennuksen sisäolosuhteet. Palvelusopimuksessa sovitaan, miten todentaminen tapahtuu ja miten mahdolliset kohteessa tapahtuvat toiminnan muutokset otetaan todentamisessa huomioon.

Energiatehokkuusinvestoinnit katetaan palvelukauden aikaisilla energiansäästöillä. Jos hankkeeseen sisällytetään energiateknisten järjestelmien uusimista tai korjaamista, säästörahoituksen lisäksi hankkeeseen voi sisältyä asiakkaan omarahoitusosuus, jotta palvelukauden pituus säilyy kohtuullisena.

Energiahanke eri kokoisille kiinteistöille - keskeisenä tavoitteena energiansäästö

Toteutamme energiahankkeet kokonaisvaltaisesti, joka sisältää koko toimituksen aina suunnittelusta valmiin projektin luovutukseen. 

Energiahankkeen laajuus voi vaihdella pienemmästä lämpötilojen optimoinnista kiinteistön lämmityksen, jäähdytyksen, ilmanvaihdon, valaistuksen ja rakennusautomaation kattavaan laajaan talotekniikan uudistukseen. Energia-asiantuntijamme arvioivat energiahankkeen sisällön ja kiinteistönne tarpeen aina kohdekohtaisesti.

Palvelemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti kaikilla talotekniikan osa-alueilla lämmityksestä jäähdytykseen ja sähköstä rakennusautomaatioon. Lisäksi meillä on luotettava kumppaniverkosto, jonka avulla meillä on valmiudet vastata nopeasti muuttuviinkin tarpeisiin ja muutoksiin.

Energiahankkeessa sijoitetun pääoman tuotto kohoaa helposti 10-20 prosenttiin, joka tekee energiakorjauksesta erinomaisen sijoituskohteen, ei suinkaan rahan tuhlausta.

energiahanke

ESCO-hankkeella kestävällä tavalla energiansäästöä

Energianhanke maksaa itsensä takaisin ja alkaa sen jälkeen kerryttämään säästöä kiinteistönomistajalle.

Tämän takaavat ESCO-mallilla toteutetut hankkeet. ESCO-hankkeessa energia-asiantuntijamme suunnittelevat ratkaisun, jossa vuosittainen energiansäästönne on suurempi kuin hankkeen rahoituskustannukset. ESCO-hankkeissa uusitaan usein kiinteistön talotekniikkaa ja siten puretaan myös korjausvelkaa.

Pyydä tarjous

Katso kuinka paljon säästät

Miksi valita meidät?

Yli 35 vuoden kokemus rakennusautomaatioista

HELVIS on vastuullinen, tarkka ja rehti yritys sekä takana seisoo asiakaslähtöinen erikoiskoulutettu tiimi. Meillä on tarjota erinomainen hinta-laatusuhde ja asiakas voi luottaa siihen, että teemme sen mitä lupaamme.

kestomenestyjä
tt-sertifikaatti
suomalaista palvelua
Korkein luottoluokitus

Kiitos viestistäsi!

Vastaamme teille mahdollisimman pian.