Rakennusautomaatiourakointi

Meillä on vuosikymmenien kokemus energiatehokkaasta automaatiourakoinnista

Rakennusautomaation urakointi

Helviksellä teemme ammattitaidolla rakennus- ja kiinteistöautomaation ratkaisuja yrityskiinteistöille, teollisuuskiinteistöille ja taloyhtiöille pääkaupunkiseudulla.

Rakennusautomaation avulla saat kiinteistölle pidemmän elinkaaren ja energiatehokkaan kulutuksen. Lisäksi kiinteistön käyttäjien viihtyvyys paranee. 

Älykkäillä ratkaisuilla kiinteistöt säästävät energiaa lämmityksessä, jäähdytyksessä, ilmanvaihdossa ja sähkössä. Automaatiojärjestelmällä voidaan automaattisesti säätää, ohjata ja valvoa mm. lämmityksen, ilmanvaihdon ja valaistuksen toimintaa. Järjestelmä seuraa reaaliaikaisesti teknisiä järjestelmiä ja ilmoittaa poikkeamista kulutuksissa ja olosuhteissa.

Rakennusautomaation ansiosta vältetään tyhjien tilojen turhaa lämmittämistä ja täydellä teholla pyörivän ilmastoinnin aiheuttamaa energiantuhlausta. Myös valaistusta voidaan säätää energiatehokkaasti.

Vuosikymmenien osaaminen

Helviksellä on osaamista ja kokemusta rakennusautomaation urakoinneista jo yli 35 vuoden edestä. Meillä panostetaan henkilökuntamme jatkuvaan kouluttautumiseen ja vankan ammattitaidon ylläpitämiseen.

Helviksellä on SETI OY:n myöntämä RAU-pätevyys, joka myönnetään yritykselle joka asentaa ja/tai ylläpitää rakennusautomaatiojärjestelmiä sekä täyttää vaadittavat RAU-urakoitsijakriteerit. Meillä on käytössä rakennusautomaatiourakointiin ja projektien toteutukseen liittyvät ohjelmistot.

Räätälöidyt automaatiojärjestelmät

Rakennusautomaatiourakat toteutetaan asiakkaiden tarpeiden mukaisesti, joissa on aina etusijalla käytettävyys ja tarpeeellisuus. Tarvittaessa räätälöimme kohteiden rakennusautomaatiojärjestelmät kohteisiin sopivimmaksi yhdessä asiakkaan kanssa.

Helviksellä teemme urakointeja niin saneeraus- kuin uudiskohteisiin. Urakointimme keskittyvät kiinteistön ilmanvaihdon ja lämmityksen parannuksiin sekä järjestelmäuudistuksiin ja sitä kautta tehokkaampiin energiaratkaisuihin.

Miksi valita meidät?

Yli 35 vuoden kokemus rakennusautomaatioista

HELVIS on vastuullinen, tarkka ja rehti yritys sekä takana seisoo asiakaslähtöinen erikoiskoulutettu tiimi. Meillä on tarjota erinomainen hinta-laatusuhde ja asiakas voi luottaa siihen, että teemme sen mitä lupaamme.

kestomenestyjä
tt-sertifikaatti
suomalaista palvelua
Korkein luottoluokitus

Kiitos viestistäsi!

Vastaamme teille mahdollisimman pian.