Ouman Ounet

Ounet on nykyaikainen internetissä toimiva rakennusautomaation nettivalvomo. Sen avulla hallitaan sujuvasti kiinteistöjen talotekniikkaa mistä tahansa ja silloin kun tarvitaan. Ounet tarjoaa kiinteistön hoitoon tehokkaat ja helppokäyttöiset työkalut sekä pitää olosuhteet tarpeen mukaisina.

Ouman Ounet

Nettivalvomo kaikenkokoisiin kiinteistöihin

Ounet-nettivalvomoon voidaan liittää kaikki kiinteistöt, joissa on Ouman-automaatio ja internetyhteys. Kiinteistön koko tai sijainti ei rajoita Ounetin käyttöä. Tyypillisiä kiinteistöjä ovat rivi-ja kerrostalot, koulut, päiväkodit, kauppa- tai liikerakennukset. Parhaiten Ounetin hyödyt tulevat esiin suurten kiinteistömassojen hallinnassa. Ounet mahdollistaa satojen maantieteellisesti hajanaisten kohteiden hallinnan kustannustehokkaasti ja vaivattomasti.

Kiinteistömassan hallinta helpottuu, kun nettivalvomonäkymä on käyttäjäkohtaisesti räätälöity. Käyttäjä näkee vain ne kiinteistöt joihin hänellä on pääsy. Myös työkalupainikkeet ja näkymät muodostuvat käyttäjän oikeuksien mukaan, jolloin ruudulla näkyy vain oleelliset asiat.

Tehokas ja helppokäyttöinen työkalu

Ounetin avulla hälytykset voidaan ryhmitellä hälytysaiheen mukaan ja lähettää aikaohjatusti eri vastaanottajille. Ounet valvoo ympäri vuorokauden ja välittää hälytykset sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Ounetissa on jokaisen kiinteistön sähköiset liitteet -osio ja valvomopäiväkirja. Toiminta- ja käyttöohjeet tai vaikka paikannuskaaviot voidaan ladata nettivalvomoon, jolloin ne löytyvät helposti niitä tarvittaessa. Valvomopäiväkirjan avulla käyttäjät voivat jättää nettivalvomoon tietoa kohteeseen tehdyistä toimenpiteistä. Ounetin graafiset hallintaliittymät on suunniteltu selkeiksi. Samat näkymät ja logiikka toistuvat muissakin hallintaliittymissä, joten yhden opettelun jälkeen kaikki kohteet ovat hallussa.

Ounet koostaa automaattiset raportit

Ounet-nettivalvomoon voi halutessaan luoda raportteja esimerkiksi kulutustiedoista tai olosuhdemittauksista. Raporttien avulla mittaustietoja voidaan yhdistellä ja jalostaa sekä muuttaa yksinkertaisemmin tulkittavaan graafiseen muotoon. Näin oikeiden päätelmien tekeminen helpottuu. Esimerkiksi vuotavan WC-istuimen tai normeeratun lämmitysenergian kulutusmuutoksien havaitseminen käy ilmi helposti.

Mittaus- ja olosuhdehistoriaa voidaan seurata graafisesti halutulta ajanjaksolta trenditoiminnon avulla. Graafinen esitys mahdollistaa prosessin usean muuttujan keskinäisen vuorovaikutuksen seuraamisen, ja niistä oikeiden päätelmien tekemisen. Mittaushistoriatiedot säilyvät nettivalvomossa kahden vuoden ajan.

Ounet säästää aikaa ja vaivaa

Ounetin avulla voidaan valvoa ja ohjata kiinteistössä olevaa automaatiota helposti, käymättä itse paikanpäällä – reaaliajassa ja vaivattomasti! Ounet voidaan liittää sekä jo olemassaoleviin että uusiin Ouman-laitteisiin. Palvelun käyttö edellyttää, että kiinteistössä on Ouman automaatiolaitteet. Lisäksi tarvitaan sopiva Ouman-etäyhteys (Ouman 3G, Ouman Access, SMS)

Ounet sisältää kaikki tarvittavat työkalut rakennusautomaation peruskäyttöön. Voit hallita ajastinta tai muuttaa sen asetuksia selkeiden prosessikuvien avulla. Vianetsintä-tilanteessa voidaan turvautua kattaviin tapahtuma-lokeihin, dokumentaatioihin ja käyttäjän ilmoituksiin. Ounet skaalautuu käyttäjän mukaan: Valittavanasi on vain ne toiminnot, jotka tarvitset.

Ota Ounet käyttöösi

Ounet toimii kaikilla tietokoneilla, tableteilla ja älypuhelimilla. Se on käytettävissä mistä ja milloin vain Hankinta on helppoa ja nopeaa. Teet vain käyttösopimuksen Ouman Oy:n kanssa ja saat täyden nettivalvomon, automaattisine päivityksineen ja hälytystekstiviesteineen kätevästi yhdellä vuosimaksulla.

Kiitos viestistäsi!

Vastaamme teille mahdollisimman pian.